Rekrytering med månadsabonnemang

Väx snabbare med rätt rekryteringspartner

Vår strategiska metod för att rekrytera de bästa talangerna är utformad för att spara pengar, tid och resurser. Det är skillnaden mellan att bygga ett kompetent team jämfört med ett team som gör att ert företag och varumärke sticker ut från konkurrenterna.

Förutsägbar och transparent prissättning

Vår prenumerationsbaserade prismodell eliminerar dolda avgifter, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig av vårt partnerskap varje månad.

Proaktiv, strategisk partner

Genom att integrera våra erfarna rekryterare i ditt team, får vi en omfattande förståelse för dina mål, utmaningar och önskade resultat.

Ingen anställningsgräns

Inget tak på hur många personer du kan rekrytera, med vår flexibla lösning kan du skala upp så att du kan anställa tiotal roller om det behövs.

53% större besparningar

Vi sparar våra kunder i genomsnitt 53% baserat på vår abonnemangslösning jämfört med traditionella rekryteringsmodellen.

Skräddarsydda lösningar

Vårt team använder sin expertis för att säkerställa att vi bygger en skräddarsydd lösning för dina anställningsutmaningar, vilket sparar tid och pengar från dag ett.

Erfarna rekryterare

Rekrytera kontinuerligt utan att behöva lägga tid och pengar på en ny rekryteringsprocess varje gång.

Arbeta med de främsta rekryterarna

Personalen är nyckeln till en välfungerande verksamhet. Genom att vi utvecklar och ständigt uppdaterar oss själva så gör vi oss till ert optimala stöd – för smidiga vardagar och för er strävan mot målen och visionerna.

De allra bästa rekryterarna

Vi tar helhetsgreppet redan från start och sätter ihop ett optimalt team åt er. Då får ni våra lämpligaste rekryterare som med säker blick genomlyser verksamheten och föreslår strategier, med rätt åtgärder i rätt tid.

Kontinuerligt lärande

Vi håller oss ett steg före den föränderliga världen. Kontinuerligt lärande är inbyggt i verksamheten – vi håller koll på trender och tendenser och ser till att vara rustade och redo för nya behov ute hos våra kunder.

Så fungerar det

Antingen ni är vana eller ovana beställare av rekryteringstjänster så startar vi på ungefär samma sätt. Skillnaden ligger mest i att processen går fortare för vana beställare – särskilt för återvändarna som inte behöver gå igenom alla delar igen.

1. Uppstartsmöte

Vi börjar med ett möte där vi enas om hur rekryteringsprocessen ska se ut, vilka krav ni har på kandidaterna och hur ni vill att vi ska representera er gentemot dem.

2. Genomgång av kandidater

Här vittjar vi vårt nätverk efter bra matchningar utifrån er kravprofil. Och behöver vi, så letar vi fram och kompletterar med fler kandidater. Detta ger er ett första urval att titta på och välja ni väljer ut vilka som ska gå vidare till processens nästa steg.

3. Kontakt och presentation

Här kontaktar vi kandidaterna och presenterar er verksamhet och ert erbjudande. Då får vi också besked om vilka av dem som är intresserade. Och resultatet återkopplar vi till er så att ni kan välja ut några för intervju.

4. Intervjuer och överenskommelser

Här ställer vi samman kandidatprofiler inför era intervjuer. Utifrån det ni behöver så kan vi också boka intervjuerna, följa upp dem och ta referenser. Och vi finns förstås tillgängliga både för er och kandidaterna om det uppstår frågor längs vägen mot en lyckad anställning.

Flexibel headhunting för att bygga upp er anställningspipeline

När hela 70 procent av dagens rekryteringar sker genom headhunting så spelar förstås effektiva metoder stor roll för att få fram relevanta kandidater – kandidater som också i hög grad accepterar uppdragen. Vår insats handlar om att göra er anställningsprocess snabb och smidig men också träffsäker, så att verksamheten inte bara får nytt folk utan sådant som stärker er potential.

53 %

Större besparningar

Med vår abonnemangslösning besparar vi våra kunder kostnaderna avsevärt.

98 %

Kundnöjdhet

Vår främsta fokus är alltid att hjälpa våra kunder hitta rätt person för deras verksamhet.

2 x

Fler rekryteringar

Rekrytera dubbelt så många kandidater till samma kostnad, jämfört med traditionell rekrytering.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Vi berättar gärna! Själva är vi nyfikna på era behov och möjligheten att skapa skräddarsydda lösningar.