Om We are People

Vi lyfter er, som människor och organisation

Genom oss har ni gedigen och alltid uppdaterad rekryteringskompetens, uppbackad av massdata och sofistikerade algoritmer.

8
rekryteringsbyra abonnemang

Vi förstår era utmaningar

Det är krävande att rekrytera talanger – kostar tid, pengar och fokus. We are People har tagit grepp om alla tre baksidor och arbetar för att hjälpa tillväxtföretag att koncentrera sig på sitt: driften och att snabbt kunna skala upp.

Vi är som vi lär

Vi hjälper våra kunder till de mest kvalificerade talangerna genom att själva hålla oss med de mest kompetenta rekryterarna. Vi lockar till oss och anställer de bästa rekryterarna inom branschen. Sen fungerar vår prenumerationsbaserade modell (istället för provisionsbaserade) och transparenta och effektiva verktyg dem att fokusera på det som är bäst för er.

Hur kan vi hjälpa er dit ni ska?

Vi använder strategisk metod för att rekrytera de mest kvalificerade tekniska talangerna, vilket sparar pengar, tid och resurser. Det innebär dessutom vi inte bara bygger ett kompetent team hos er – vi skapar drömteam som skiljer ert företag från konkurrensen och snabbare tar er dit ni ska.
 

Vi förstår att varje företag står inför unika utmaningar och därför har unika affärsbehov. Så vi skräddarsyr lösningar utifrån välgrundade principer och moderna metoder för lyckad uppskalning av organisationer.

Resultat

Vår insats handlar om att ger klar och tveklöst positiv effekt för er verksamhet. Perfekt för er oavsett om ni jagar kortsiktiga mål eller bygger stabil lönsamhet.

Partnerskap

Se oss som en förlängning av er själva. Då kan vi göra era mål till våra och sträva mot samma sak.

Tillväxt

Vi håller ständigt en kanal öppen för nya insikter, utvecklingspotentialer och vägar att positivt överraska våra kunder.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Vi berättar gärna! Själva är vi nyfikna på era behov och möjligheten att skapa skräddarsydda lösningar.